logo
Careers > Stage - Developer
Last modified 1/30/2019 8:26:06 AM

Stage - Developer

Stage
Praegus BV
Leusden
Afstudeerder

Stageomschrijving

Ben jij die enthousiaste en gepassioneerde student die graag uitgedaagd wordt en je kennis en ervaring wil toepassen op het gebied van software ontwikkeling, specifiek in een omgeving waarin de focus ligt op testen en testautomatisering? Dan is Praegus op zoek naar jou! 

Wij zijn de Praegustatoren. Praegus is een consultancyhuis en opleidingscentrum in de ICT sector met specialisme software testen. Klinkt niet flitsend? Toch zijn we een club vooruitstrevende, eigenwijze en ondernemende mensen met een duidelijke missie: Van onze klanten sterkere (ICT) organisaties maken. Zo hielpen we mee met de lancering van een boodschappenapp van een grote retailer, helpen we het bekendste Nederlandse vliegveld hun ambitie als grootste digitale airport ter wereld waar te maken, zorgen we ervoor dat een grote zorgverlener een goede beurt maakt bij bezoekers op hun website en dat de postbezorger direct weet wanneer iemand is verhuisd. En dat is niet niks, want wij staan voor de kwaliteit van deze ICT systemen. Dat is best belangrijk werk, want als het mis gaat, kan het onze klant zomaar een flinke dosis business of imago kosten. En zie hier het haakje met jouw vakgebied. Want dat wij, als team, onze klanten behoeden van slapeloze nachten met onze innovaties en state-of-the-art testsystemen is best imposant.

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van zowel bestaande- als nieuwe (online) diensten ter ondersteuning van onze services en solutions op het gebied van geautomatiseerd (performance) testen. Hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Als stagiair ben je bij ons een volwaardige collega. Je draait mee in een bevlogen team en wordt gekoppeld aan een mentor om onder goede begeleiding het maximale uit je stageperiode te halen. 

Dan over jou: wie ben jij?

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het ontwikkelen aan- en verbeteren van onze (nieuwe) diensten, waarbij je gebruik maakt van Java, JavaScript, PHP, HTML en CSS. Je weet slimme technische oplossingen aan de back-end te realiseren, maar ook de (responsive) designs om te zetten naar prachtige front-end code. Ben jij bereid een stap voorwaarts te zetten in je leertraject en herken je jezelf in de volgende zaken? 

 • Je zit in het laatste jaar van je opleiding tot applicatie ontwikkelaar HBO of MBO-4.
 • Je hebt zelf al eens een webapplicatie of mobiele app gebouwd.
 • Kennis van Java, Javascript, PHP, HTML en CSS.
 • Leergierig.
 • Meedenken.
 • Creatief.
 • Analytisch;.
 • Oog voor detail. 

Wat wij bieden

 • Een stageplek bij het leukste ICT bedrijf van Nederland 
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief (maar als je hulp nodig hebt, geven we die natuurlijk)
 • Een heerlijke werkplek in het groen op een landgoed bij Amersfoort (Leusden)
 • Een stagevergoeding varieert van €350,- tot €500,- (afhankelijk van studiejaar)
 • Zo nu en dan lekker gamen met de Praegustatoren in ons eigen Praegus Café
 • Werkervaring opdoen in één van de branches, waar in de toekomst ook zeker nog werk in is.

The place to be. We overdrijven niet als we zeggen dat we op een prachtig landgoed gehuisvest zijn, een unieke en bosrijke locatie. Zo midden tussen het groen, verwacht je niet dat de A28 maar 100 meter ver is en de A1 slechts 2 kilometer ervan is verwijderd. Naast voldoende parkeergelegenheid (gratis) stopt ook de bus voor de deur. Ook hebben we een kleedruimte met douches tot onze beschikking, mocht je tijdens de lunchpauze willen hardlopen door het bos.

Vragen over deze stage bij Praegus? Contact onze Marcel op 06-53914778 of mail naar werkenbij@praegus.nl.

Praegus is door Hoge School “Windesheim Zwolle” erkend als LeerBedrijf. Daarnaast verzorgen de consultants van Praegus regelmatig gastcollege’s.

Praegus is erkend als LeerBedrijf door “Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven” (SBB). 

Powered by Hello Talent