logo
Careers > Sales Manager

Sales Manager

Onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden Praegus BV Heel Nederland (kantoor in Leusden) Minimaal 3-5 jaar commerciële ervaring

Ben jij onze spits in de frontlinie, die ons team meehelpt voorop te blijven lopen in de wereld van software testing?

Wij zijn de Praegustatoren. Praegus is een consultancyhuis en opleidingscentrum in de ICT sector met specialisme software testen. Klinkt niet flitsend? Toch zijn we een club vooruitstrevende, eigenwijze en ondernemende mensen met een duidelijke missie: van onze klanten sterkere (ICT) organisaties maken. Zo hielpen we mee met de lancering van een boodschappen-app van een grote retailer, helpen we het bekendste Nederlandse vliegveld hun ambitie als grootste digitale airport ter wereld waar te maken, zorgen we ervoor dat een grote zorgverlener een goede beurt maakt bij bezoekers op hun website en dat de postbezorger direct weet wanneer iemand is verhuisd.

En dat is niet niks, want wij staan voor de kwaliteit van deze ICT systemen. Dat is best belangrijk werk, want als het mis gaat, kan het onze klant zomaar een flinke dosis business of imago kosten. En zie hier het haakje met jouw vakgebied. Want dat wij, als team, onze klanten behoeden van slapeloze nachten met onze innovaties en state-of-the-art testsystemen is best imposant. En we kunnen nog veel meer klanten helpen op zorgeloze wijze sterkere organisaties te worden!

Ga jij, samen met ons, dit deze organisaties vertellen en vervolgens onze bestaande contacten nog beter ondersteunen? Vind je het daarnaast ook leuk om mee te denken in (verkoop)strategieën om onze innovaties en aanbod van opleidingen overal nog beter bekend te maken? Zo ja, dan maken we graag kennis met je.

DAN VERDER OVER JOU: WIÉ BEN JIJ?

Je bent een echte verbinder. Je hebt oprecht interesse in de medemens en je bezit de drive om anderen te helpen. Je bent een verbinder, een bruggenbouwer en sluit makkelijk compromissen. Met je relaties houd je warm contact. Bovendien houd je ervan om overal liters koffie of thee te drinken.

Je bent proactief en ondernemend. Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en de vrijheid te hebben je eigen tijd in te delen. Jouw actiegerichte houding en vooruitziende blik maakt dat je anderen ontzorgt en ze 10 stappen voor bent.

Je hebt lef en communiceert duidelijk. Je weet als geen ander hoe je de boodschap moet brengen. Je kent geen drempelvrees en je legt makkelijk contact met mensen.

Je bent creatief. Je bent iemand die bij een ‘nee’ gaat zorgen dat het een ‘ja’ wordt. Denken in mogelijkheden is jou niet vreemd en je barst van de ideeën hoe iets wél kan lukken. Uiteraard denken wij graag met je mee.

Dit vragen we van jou:

 • HBO werk/denk niveau.
 • 3-5 jaar commerciële / business development ervaring.
 • Aantoonbare ervaring in het adviseren van zakelijke klanten en het sluiten van bijbehorende contracten.
 • Ervaring als sales-/accountmanager of intercedent in de consultancy/uitzenden/ict branche.
 • Ervaring met verkoop van opleidingen is een pré.  

Wat wij bieden:

 • Een baan (32-40 uur) met veel vrijheid bij het leukste en meest innovatieve ICT bedrijf van Nederland.
 • Een uitstekend salaris en bonusregeling.
 • Een leaseauto (elektrisch of niet, de keuze is reuze).
 • Laptop en telefoonvergoeding.
 • Collectieve pensioenvoorziening.
 • 26+ vrije dagen (meer naarmate je langer in dienst bent).
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Een heerlijke werkplek in het groen op een landgoed bij Amersfoort (Leusden).
 • Zo nu en dan lekker gamen met de Praegustatoren in ons eigen Praegus Café.
 • Gave reisjes maken je collega’s.

The place to be. We overdrijven niet als we zeggen dat we op een prachtig landgoed gehuisvest zijn, een unieke en bosrijke locatie. Zo midden tussen het groen, verwacht je niet dat de A28 maar 100 meter ver is en de A1 slechts 2 kilometer ervan is verwijderd. Ook hebben we een kleedruimte met douches tot onze beschikking, mocht je tijdens de lunchpauze willen hardlopen door het bos.

Heb jij het lef? Om jouw innovatieve ideeën te delen, te profiteren van veel vrijheid en mee te groeien met ons ambitieuze team? Kom op gesprek, zodat je zelf ervaart dat werken bij Praegus een andere beleving is.

Sluit jouw expertise, passie en ambitie aan bij ons vriendenteam, zoals weergegeven in dit filmpje?

Vragen over het versterken van Praegus? Contact onze Marte op 06-43531116 of mail naar werkenbij@praegus.nl.

Powered by Hello Talent