logo
Careers > Low-code Development Lead
Last modified 3/17/2020 10:05:55 AM

Low-code Development Lead

Onbepaalde tijd
Praegus BV
Heel Nederland
3+ jaar ervaring

Ben jij de volgende Praegustator Low-code?

Ken jij Mendix of OutSystems al binnenstebuiten en ben je toe aan naar meer dynamiek en uitdaging? Lijkt het je leuk om vooraan te staan bij de start van het nieuwste team binnen Praegus en denk je dat jij de Low-code development lead voor ons kan gaan zijn?

Wij zijn de Praegustatoren. Met enorme passie voor alles wat met kwaliteit te maken heeft. Dezelfde passie die we ook voor onze Low-code pijler inzetten. Want, dit Low-code team durft wél business critical systemen te bouwen! Getest en wel. Bouw jij mee aan innovatie en business development? Je gaat dit zeker niet alleen doen: ons vriendenteam staat altijd klaar om deze uitdaging samen met jou aan te gaan. Alle vrijheid die je zoekt in je werk, maar er is wel 1 regel, ‘the boyscout rule’:

“Always leave the campground cleaner than you found it.”

DAN VERDER OVER JOU: WÍÉ EN WÁT BEN JE?
Je mag best een nerd zijn. Graag zelfs! We zoeken jou omdat jij graag iedere technische uitdaging te lijf gaat. Draag jij met gemak een project als doorgewinterde Low-code veteraan en laat je het ook blijken als jij denkt dat het beter kan?

Avontuurlijk. Wij gaan de mooiste applicaties bouwen. Bij verschillende projecten heb jij al je steentje bij kunnen dragen, wat jou de ideale sparringpartner maakt. Jij kan met jouw creativiteit de mooiste oplossingen bedenken.

Expert. Natuurlijk ben jij dé Mendix- of OutSystemsguru, maar ook in andere Low-code ervaring zijn we zeker geïnteresseerd. Of weet je ons wellicht te verrassen met een skill waar wij niet eens het bestaan van afweten?

Geloven in Agile. Duurt jouw standup nooit langer dan 15 minuten en sta je vooraan bij de retro? Zelfsturend en efficiënt was jij natuurlijk al voordat het Scrum heette.

Ambitieus. Aan de start van iets moois kan jij hier zelf kleur aan geven. Een mooie kans ligt voor het oprapen om het op jouw manier te doen. Pak die kans dus!
Het moge duidelijk zijn: een job als ‘Praegustator’ biedt veel vrijheid. Omdat we werken om te leven en niet andersom, is er flexibiliteit rondom werktijden en werkplek.

The place to be. We overdrijven niet als we zeggen dat we op een prachtig landgoed gehuisvest zijn, een unieke en bosrijke locatie. Zo midden tussen het groen, verwacht je niet dat de A28 maar 100 meter ver is en de A1 slechts 2 kilometer ervan is verwijderd. Jouw auto van de zaak parkeer je trouwens gewoon gratis en voor de deur. En er is meer:

  • een goed salaris dat met je meegroeit.
  • direct een vast contract op zak.
  • 8 dagen per jaar om jezelf te ontwikkelen. Of het nu gaat om training (extern of inhouse bij onze eigen Academy), kennis opdoen van een tool, een beurs bezoeken of een event bijwonen. Zowel de dagen als de kosten worden vergoed.
  • meedelen in de winst. Dit kan oplopen tot 15% van je bruto jaarsalaris. We werken er met z’n allen hard voor.
  • een opendeurenbeleid. Sowieso, maar de deur gaat zeker wagenwijd open als jij jouw briljante ideeën wil delen.
  • een goede pensioenregeling.
  • een mobiliteitsvergoeding die je vrij mag besteden. Kies je voor een auto? Dan heb je geen eigen bijdrage voor privégebruik en tanken in het buitenland wordt, ook tijdens vakanties, vergoed.
  • budget voor een vrije laptopkeuze en telefoon.
  • heb je een studieschuld bij je huidige werkgever? In de meeste gevallen nemen we die over.
  • 26 vrije dagen. En, hoe langer je in dienst bent hoe meer vrije dagen je opbouwt.

Durf jij de uitdaging aan? Om jouw expertise te delen, te profiteren van veel vrijheid en de versterking te zijn van ons ambitieuze team. Kom op gesprek, zodat je zelf ervaart dat werken bij Praegus een andere beleving is.

Vragen over het versterken van Praegus? Contact onze Marcel op 06-53914778 of mail naar werkenbij@praegus.nl.

Powered by Hello Talent