logo

Directeur klimzaal M/V/X

Contract van onbepaalde duur / Voltijds
Arkose
Belgique - Bruxelles
Minstens 5 jaar ervaring

arkose&co, opgericht in 2013 en verder uitgewerkt door 4 ondernemers die ethische en ecoverantwoordelijke waarden delen, is een groep ontstaan uit de passie voor klimmen en gezelligheid.

Sinds het ontstaan van de eerste boulderzalen Arkose en MRoc bieden deze locaties actieve stedelingen klimzalen en gezelligheid aan rond lekker eten en ambachtelijke dranken. Arkose&co wenst nu echter ook verder in te zetten op het belang van bepaalde waarden.

Zo ontstond Oskarehet klimmersbier, het resultaat van de ontmoeting van de 4 vennoten en Louis AKA loulou.

Verder sloot ook MurMurzich bij de groep aan, een historisch netwerk van routeklimzalen en Snap een Frans klimmateriaalbedrijf gespecialiseerd in crash-pads.

Via al deze merken wil arkose&co een boodschap uitdragen van respect voor het milieu, voor anderen en voor zichzelf, via producten en activiteiten. Ze nodigen iedereen uit om zichzelf te overtreffen, om kennis te maken, om sociale contacten te leggen, om spelenderwijs uit hun comfortzone te stappen.

Vandaag de dag staat arkose&co voor boulderen, routeklimmen, restaurants, bars, yogaruimtes, ambachtelijk bier, eco-verantwoorde klimkleding en uitrusting. arkose&co staat ook voor 5 merken : Arkose, MRoc, MurMur, Oskare en SNAP. Last but not least gaat het om 300 medewerkers, allen verenigd door dezelfde waarden, gepassioneerd door hun beroep, of ze nu gastheer, zaalopzichter, kok, ober, monitor, productverantwoordelijke, marketingmanager, salesmanager, boekhouder of recruiter zijn.... Elke dag helpen zij allen bij het doorgeven van de waarden van de groep, bij een zinvolle invulling van  hun werk en het werk dat zij samen doen, en dit voor een betere wereld.

 

In deze context is Arkose op zoek naar een nieuwe directeur voor de lancering van haar nieuwe boulderzaal die binnenkort in Brussel wordt geopend. De kandidaat, die in zijn regio verankerd is, moet ervaring hebben met het leiden van teams in de restaurant-hotel- en/of sportrecreatiesector. Hij is zelf een sportman, idealiter een klimmer, maar moet ook een bijzondere interesse tonen voor animatie overdag en 's avonds en in- en outdoorevents rond sport, muziek en grafische kunst kunnen opzetten.

Hij zal zijn team kunnen verenigen om samen van deze locatie de ‘place to be’ maken voor stedelingen, zowel tijdens de week als in het weekend, overdag en 's avonds.

In overleg met het hoofdkantoor moet hij/zij de marketing- en verkoopstrategie van de groep toepassen en proactief alle ontwikkelingen, nieuwe praktijken of aanwervingen voorstellen die kunnen bijdragen tot het bereiken van de omzet- en reputatiedoelstellingen van de locatie.

Zijn veeleisende, duidelijke en efficiënte werkwijze is verenigbaar met het merkimago van Arkose en de verwachtingen van veeleisende klanten.

Zijn motivatie en positiviteit zullen een voorbeeld zijn voor zijn teams en zullen bijdragen tot een aangename werksfeer en een positieve indruk bij de klanten.

 

Hij rapporteert rechtstreeks aan de algemene directie en zijn belangrijkste taken zijn :

 • De ontwikkeling van de omzet, de rentabiliteit en de activiteit van de plaats
 • Kwaliteit bij het onthaal, de activiteit en de klantendienst (klimmen, bar en catering).
 • Beheer, animatie en aansturing van het team
 • Beheer en onderhoud van lokalen en uitrusting
 • Administratief beheer van het centrum

Deze opdrachten zijn niet exhaustief en zullen evolueren naargelang het profiel van de kandidaat.

 

Vereist profiel:

 • Ervaring in het aansturen van teams
 • Ervaring in een bar/restaurant of de hotelsector is zeer wenselijk
 • Interesse voor de eventsector
 • Sterke vaardigheden op het gebied van klantenservice
 • Interesse voor de klimsport of meer in het algemeen voor sport
 • Zelfstandig, vrijwillig, veeleisend en van nature positief
 • Vloeiend in Frans en Nederlands.

 

De functie zal worden uitgeoefend in Allee Verte in Brussel.

Type contract : Voltijds contract van onbepaalde duur.

Voorgesteld salaris : 38 tot 45K€ bruto, variabel inbegrepen. Er wordt op gewezen dat dit onze eerste vestiging in België is met ambitieuze projecten in het land. Deze functie is dus evolutief van aard.

Start : zo snel mogelijk na de heropening van de sportzalen.

Powered by Hello Talent