logo

Een route setter M/V/X

CDI / Temps partiel
Arkose
Belgique - Bruxelles
Minstens 2 jaar ervaring

arkose&co, opgericht in 2013 en verder uitgewerkt door 4 ondernemers die ethische en ecoverantwoordelijke waarden delen, is een groep ontstaan uit de passie voor klimmen en gezelligheid.

Sinds het ontstaan van de eerste boulderzalen Arkose en MRoc bieden deze locaties actieve stedelingen klimzalen en gezelligheid aan rond lekker eten en ambachtelijke dranken. Arkose&co wenst nu echter ook verder in te zetten op het belang van bepaalde waarden.

Zo ontstond Oskarehet klimmersbier, het resultaat van de ontmoeting van de 4 vennoten en Louis AKA loulou.

Verder sloot ook MurMurzich bij de groep aan, een historisch netwerk van routeklimzalen en Snap een Frans klimmateriaalbedrijf gespecialiseerd in crash-pads.

Via al deze merken wil arkose&co een boodschap uitdragen van respect voor het milieu, voor anderen en voor zichzelf, via producten en activiteiten. Ze nodigen iedereen uit om zichzelf te overtreffen, om kennis te maken, om sociale contacten te leggen, om spelenderwijs uit hun comfortzone te stappen.

Vandaag de dag staat arkose&co voor boulderen, routeklimmen, restaurants, bars, yogaruimtes, ambachtelijk bier, eco-verantwoorde klimkleding en uitrusting. arkose&co staat ook voor 5 merken : Arkose, MRoc, MurMur, Oskare en SNAP. Last but not least gaat het om 300 medewerkers, allen verenigd door dezelfde waarden, gepassioneerd door hun beroep, of ze nu gastheer, zaalopzichter, kok, ober, monitor, productverantwoordelijke, marketingmanager, salesmanager, boekhouder of recruiter zijn.... Elke dag helpen zij allen bij het doorgeven van de waarden van de groep, bij een zinvolle invulling van  hun werk en het werk dat zij samen doen, en dit voor een betere wereld.

 

In het kader van onze sterke uitbreiding zijn wij op zoek naar een route setter voor onze boulderparken in Brussel en Lille. Je handelt onder verantwoordelijkheid van de Klimdirectie.

Functie:

  • Je creĆ«ert gevarieerde routes met technische, doordachte en speelse bewegingen ...
  • Je integreert de Arkose-filosofie van openheid en besteedt dezelfde aandacht aan je creaties, ongeacht de moeilijkheidsgraad.

 

Gezocht profiel:
We zoeken geen specifiek profiel, maar het is aanbevolen om goed overweg te kunnen met outdoor boulderen

  • Gewenst boulderniveau: 7a boulderen, om de best mogelijke objectiviteit te garanderen bij het uitstippelen van de verschillende routes,
  • Twee jaar ervaring als een route setter.
  • Vereiste kwaliteiten: ruimdenkend, het vermogen zichzelf in vraag te stellen en voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden en verbeteringen,

 

Organisatie van de selectie :

De selectie gaat een hele dag door, op woensdag 15 september in Arkose Canal (van 9 u. tot 20 u.), OF op donderdag 16 september 2021, en verloopt in verschillende fasen:

  • Een interview,
  • Een klimsessie,
  • Een openingssessie bestaande uit verschillende workshops.

 

Als je je kandidaat wil stellen, volg dan de link en vul de vragenlijst in. Wij nemen vanaf 30 augustus contact met je op.

Powered by Hello Talent