logo
Careers > Affärsdriven CFO med stort engagemang

Affärsdriven CFO med stort engagemang

Tillsvidare
PulPac
Göteborg
Minst 5 års erfarenhet inom ekonomiområdet

Vi söker dig som är kommersiellt inriktad och har stort intresse för bolagets verksamhet och affär.

Du är civilekonom och har jobbat inom ekonomiområdet minst fem år efter examen. Du har tidigare erfarenhet från en beslutsfattande roll och trivs med att jobba proaktivt, nära marknaden och kunderna. Du gillar att utveckla affärer och relationer. Du vill jobba i en bred CFO-roll där du får möjlighet att utvecklas och växa med oss. 

Som CFO på PulPac jobbar du i en innovativ miljö och är med och driver och utvecklar vår snabbväxande och globala affär; utveckling och licensiering av ny svensk teknik som gör det möjligt att ersätta engångsplasten. Du kommer ha ansvar för ekonomifunktionen, ekonomirapportering, finansiering och ägarfrågor. Du kommer ingå i bolagets ledningsgrupp och rapportera direkt till VD. 

Exempel på arbetsuppgifter är;

  • Affärsutveckling
  • Förhandla bolagets affär med kunder och partners
  • Vidareutveckla ekonomifunktionen och ekonomistyrning 
  • Budgetering, uppföljning, analyser, löpande redovisning, inklusive bokslut och årsredovisningar, skatter, deklarationer, samt övriga förekommande ekonomiprocesser 
  • Sammanställa samt rapportera finansiella underlag till VD, styrelse och ägare
  • Vara med och driva arbetet med bolagets finansiering 

Som person är du prestigelös, empatisk, engagerad, nyfiken och har lätt för att relatera till andra människor. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs i en entreprenörsmiljö med korta beslutsvägar, högt tempo och stort eget ansvar. Hållbarhet ligger dig varmt om hjärtat. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och du har möjlighet att resa i tjänsten. 

Hos oss får du chansen att jobba i en glödhet bransch där du kan vara med och bidra till en mer hållbar värld. Problemen med engångsplast är på allas läppar och PulPac är först i världen med en patenterad teknik som kan ersätta engångsplasten med papper till ett lägre pris i global skala. Vi har på kort tid gått från start-up till scale-up och håller just nu på att industrialisera vår teknik. Våra kunder är stora globala företag och vår affärsmodell är licensiering. Vi är innovatörer och teknikutvecklare, inte tillverkare. Vi tror på hårt men lustfyllt arbete och att engagemang och kreativitet tar en långt. Vi tror på kraften i teamet och omtanke om varandra och världen. Hos oss flyger veckorna och vi gillar både fredagar och måndagar. Det tror vi att du också kommer göra.

Vill du vara med och ta nästa svenska - och hållbara - innovation ut i världen? Välkommen med din ansökan!

ÖNSKAD START: 1 December
PLATS: Göteborg – Högsbo 
OMFATTNING: Heltid 
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare 
LÖN: Fast lön 
OM DIN ANSÖKAN: Vi vill inte bara ha ditt CV utan ser även fram emot ett personligt brev. 
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Löpande urval fram till 20/9.
VID FRÅGOR KONTAKTA: Ann Dynehäll på ann.dynehall@pulpac.com

 

Powered by Hello Talent