logo
Careers > Salgsrepresentant - Norway
Last modified 10/23/2020 1:16:37 PM

Salgsrepresentant - Norway

Permanent Contract
SameSystem
Oslo, Norway

Salgsrepresentant.

Klar for å utvide salgstalentet til å bli vår neste salgssjef i Norge?

Vil du jobbe praktisk med salgsprosjekter mens du er med på å forme fremtidentil en markedsledende leverandør at Retail Workforce Management System? Her får du fart på salgstalentet ditt i en internasjonal sammenheng. Hos oss hjelper du å transformere detaljhandelen ved å jobbe med den nyeste teknologien, og dermed sørge for at vi vokser i både eksisterende og nye markeder.
 

Din rolle I selskapet:

Strategiplanlegging:

Som vår nye salgsrepresentant for Norge får du en internasjonal rolle der du samarbeider tett med dine kolleger i Danmark, Norge, Sverige, Spania, Litauen, Egypt, Frankrike, Benelux og Storbrittania. For å forstå produktene våre fullt ut og hvordan vi fokuserer på kvalitet for å sikre innovajon vil du delta i vårt 4-ukers NavySeal produktopplæringsprogram i København. Vi setter vår lit til deg og din overordnede strategi, feks ved å la deg bygge dine egne go-tomarket og forretningsplaner for Norge i samråd med salgssjef.

 

Du leder markedet, skriver salgsforslag og inspirere til ny virksomhet:

Til daglig vil du ha ansvar for salgsaktiviteter i Norge. Her jobber du praktisk med mange små og store saker. Du onvolverer kollegaene og salgssjefen i hele prosessen. Samtidig holder du inspirerende og engasjerende salgspresentasjoner.

 • Er i tett samarbeid med salgssjefen vår – og før du utører dine mange gode ideer, vil du sparre med ham for å sikre kvalitet.
 • Organisering av research, potensielle kunder, total portefølje, salgsbesøk, etablering av ny virksomhet, deltakelse på globale handelsutstillinger, konferanser og utvikling av salgskarrieren til vårt neste nivå.
 • Du kan forvente 5-10 reisedager pr år internasjonalt, hvor du besøk våre kontorer og møter kunder. Dette er på toppen av 4 ukers produktopplæring.

 

Dine kvalifikasjoner:

 • Du har ikke rom for selvtilredshet og er dedikert til å generere markedsvekst.
 • Du har relevant salgserfaring, helst fra et oppstart -og/eller programvareselskep eller detaljvirksomheten.
 • Du er I stand til å navigere mellom navigere mellom forskjellige interessenter og kunder.
 • Du er tålmodig og forståelsesfull når du samarbeider med ulike interesenter og kolleger.
 • Du behersker bade norsk og engelsk.
 • Det er ikke obligatorisk, men et pluss om du snakker svensk.
   

Arbedssted og arbeidstid

Vi holder til i nye lokaler i Oslo, Nydalen. Her har vi kantine, og alle fasiliteter tilgjengelig. Kontoret er godt lokalisert mtp buss og t-bane. Arbeidstiden er 08.00-16.00 mandag til fredag.

Bli med I et sosialt og entreprenørmessig arbeidsmiljø.

Vårt kontor I Oslo består av 4 talentfulle mennesker – totalt 90 mennesker verden over. Alle stolte av å være en del av vårt raskt voksende, markedsledende selskap.Her er takhøyden stor.

Vi har et motiverende arbeidsmiljø, hvor vi er ivrige etter å hjelpe hverandre og feire våre suksesser.
 

Informasjon om selskapet

SameSystem er en Software Service virksomhet som konkurrerer i et raskt utviklende og konkurransedyktig marked. SaaS- virksomheten har sett mange vellykkede selskaper over flere markeder, for eksempel Salesforrce for CRM og Zendesk for kundeservice. SameSystem er en Retail Workforce Management-løsning, og med en forteklasses tilnærming har vi etablert oss som markedsleder i Nord-Europa. SameSystem vokser over hele Europa, og dette gjør at kan rekruttere ambisiøse og godt kvalifiserte kolleger
 

Kontakt

Dersom du er den rette, kan du laste opp CV og søknad. Har du spørsmål relatert til stillingen, ikke nøl med å kontakte Retail Advisor, Lucas Ritlov på +45 41 27 80 08.

Powered by Hello Talent